Certificering en Prestatiecertificaat

Dekvloersystemen met prestatiecertificaat

Steeds vaker vragen opdrachtgevers om gecertificeerde eindresultaten. Zo ook op het gebied van contactgeluid isolerende prestaties van zwevende dekvloeren. Als enige in de markt biedt Redumax haar opdrachtgevers de mogelijkheid hun project akoestisch te certificeren middels een aanvullende opdracht. Redumax geeft opdrachtgevers de gelegenheid om hun project uit te laten voeren onder RAPO Projectbegeleiding.

prestatie certificaat redumax vloertotaal1

Het Akoestisch Prestatiecertificaat

Projecten welke worden uitgevoerd onder RAPO komen, indien op voorhand overeengekomen, in aanmerking voor een akoestische certificering. Na oplevering van de vloeren wordt, ter meerdere zekerheid van de opdrachtgever de akoestische prestatie van de dekvloeren gemeten.

Dit meten doen we niet zelf maar geschiedt door het onafhankelijke Woningborg Advies BV. Metingen geschieden conform de geldende NEN norm 5077. Op basis van deze metingen wordt aan de opdrachtgever door het uitvoerend vloerenbedrijf het akoestische prestatiecertificaat verstrekt. Met een kopie van het certificaat kunnen toekomstige bewoners aantonen dat de akoestische prestaties van de dekvloer d.m.v. metingen is vastgesteld en dat wordt voldaan aan de in het bestek of door opdrachtgever gestelde eis. Maximale zekerheid zonder risico’s.

Offerte

Voor het uitvoeren en certificeren van projecten onder RAPO maken wij graag een maatwerk offerte. Bel ons gerust wij staan u graag te woord.